Afbeelding
Foto: organisatie Diepe Hel Holterbergloop

Inschrijven voor Diepe Hel Holterbergloop is nog mogelijk

Algemeen

HOLTEN - Hardloop- en wandelfanaten kunnen zich op 29 en 30 oktober uitleven tijdens de 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop. Inschrijven kan nog tot 26 oktober.

”Misschien wel de mooiste wandel- en hardloopwedstrijd van Nederland”, aldus de organisatie, “samen met duizenden deelnemers één (of meer) van de uitdagende parcours en afstanden trotseren.” Er is geen wandel- of hardloopwedstrijd zoals de Diepe Hel Holterberg. Loop over de Holterberg, doorcross het parcours in de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Dit jaar vinden zowel de start als finish plaats in Holten. “Daag jezelf, vrienden of collega’s uit voor één van de parcours of afstanden tijdens dit sportieve weekend. Leef jij je dit weekend uit bij een van de run afstanden of wandel jij juist liever door de inspirerende omgeving?”

Op zaterdag 29 oktober vindt de Sans-online 6km Nightrun plaats. Een unieke ervaring; hardlopen in het donker, met muziek en lichteffecten dit parcours afleggen. Voor de runners vinden op 30 oktober diverse lopen plaats: de Hemink 10km, VolkerWessels halve marathon, Curess kidsrun of G loop. Wandelaars kunnen kiezen voor een Zorgsaam wandeltocht van 10km of 20km, beide afstanden zijn te boeken met ontbijt! Inschrijven voor de Diepe Hel Holterbergloop kan nog tot en met 25 oktober 23.59 uur.

diepehelholterbergloop.nl/afstanden

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11