Met een vijfde plek voor Maurice Heuver en de eerste plaats voor Bas Leusenkamp kijkt hun trainer tevreden terug op de wedstrijd in Didam.
Met een vijfde plek voor Maurice Heuver en de eerste plaats voor Bas Leusenkamp kijkt hun trainer tevreden terug op de wedstrijd in Didam.

Seizoen gaat van start voor herenturners G.V. Fysion

Algemeen

DIDAM - De heren van Gymsportvereniging Fysion Nijverdal mochten zich zaterdag 4 februari opmaken voor hun eerste individuele wedstrijd te Didam. 

Namens G.V. Fysion mochten Bas Leusenkamp en Maurice Heuver In de categorie Junior 1 Niveau C keuze oefenstof laten zien wat ze waard waren. De heren komen dit jaar voor het eerst uit in de keuze oefenstof.

“Beide heren mochten de wedstrijd starten op het onderdeel sprong en deden dit beide met een sterke oefening. Deze lijn wisten ze door de hele wedstrijd goed vast te houden en hierdoor stonden ze niet ver van elkaar af. Op vloer, ringen en voltige hebben ze netjes gewerkt en is er nog ruimte voor kleine verbeteringen. Bij de brug en rekstok waren de oefeningen nog wat slordig en mogen de heren werken aan het vloeiend maken van hun oefeningen. Voor een eerste wedstrijd hebben beide heren laten zien dat ze flinke stappen hebben gemaakt en goed mee konden komen met de rest van het veld”, aldus de trainer.

Uit een deelnemersveld van ruim 30 heren is Maurice Heuver op een 5e plek geëindigd. Bas Leusenkamp turnde zich naar het podium en mocht plaatsnemen op de hoogste trede. Hij ging er met de eerste plaats vandoor.

De heren gaan zich nu voorbereiden op de volgende wedstrijd. Deze vindt plaats op 1 april te Nijmegen. De heren kunnen zich hier plaatsen voor een volgende ronde van een bondskampioenschap. De trainer is zeer tevreden en kijkt nu al uit naar de volgende wedstrijd.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 4 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 22 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17