Afbeelding

Bij ZINiN neonverlichting zelf ontwerpen en creëren

Algemeen

NIJVERDAL - Een voetbal, gitaar of lievelingsdier mooi verlicht aan de muur? Dat kan! In de voorjaarsvakantie op donderdag 2 maart staat het ontwerpen van een eigen neon object op het programma bij de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

De workshop ‘ontwerp je eigen neon object’ voor 10- tot en met 14-jarige wordt gehouden op donderdag 2 maart in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Laat de creativiteit de vrije loop en creëer tijdens de High Tech workshop een neon object bestaande uit slecht één doorlopende lijn. ZINiN: “Je kiest het materiaal in jouw favoriete neonkleur en buigt dit in de vorm van je ontwerp op plexiglas. En het leuke is dat na aansluiting deze niet alleen op jouw eigen kamer kan branden. Want tijdens het Maker Festival Twente, dat van 1 tot en met 31 mei door Twente toert, kun je op het Maakdag Festival in de ZINiN Bibliotheek jouw creatie exposeren en natuurlijk familie en vrienden uitnodigen om jouw kunstwerk te komen bewonderen!” 

Reserveren

Reserveren kan via de website www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 16 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11