Hugo van der Meij is op vrijdag 4 augustus in De Regenboog voor een orgelconcert.
Hugo van der Meij is op vrijdag 4 augustus in De Regenboog voor een orgelconcert.

Orgelconcert Hugo van der Meij in De Regenboog

Algemeen

NIJVERDAL - Hugo van der Meij geeft op vrijdag 4 augustus 20.00 uur een orgelconcert in kerk ‘De Regenboog’ in Nijverdal.

Hugo van der Meij werd geboren op 30 maart 1992 te Katwijk. Al op zeer jonge leeftijd was hij achter de piano te vinden,
en dat resulteerde in pianoles op 8-jarige leeftijd van Peter Bontje. Toen hij 16 jaar oud was ging hij op orgelles bij Sjaak van Duijn, eveneens in Katwijk. Momenteel is Hugo dirigent van twee mannenkoren, een gemengd koor en een mannenensemble. Ook speelt hij door het hele land als koorbegeleider op zowel orgel als piano en geeft hij steeds meer solo-orgelconcerten. Concertreizen brachten Hugo in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Luxemburg en Canada. Ook verleende hij medewerking aan meer dan 30 cd-opnames. Naast zijn muzikale werkzaamheden is Hugo verbonden aan het Hoornbeeck College te Gouda als docent muziek en communicatie. Hugo is kerkorganist in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Katwijk en speelt regelmatig diensten in andere kerken.

Kerk ‘De Regenboog’ houdt in augustus meerdere orgelconcerten. Luuk Schuurman zal op vrijdag 11 augustus spelen, Martin Mans op 18 augustus en Maarten Wilmink op 25 augustus. De concerten beginnen om 20.00 uur en zijn gratis te bezoeken. Bij de uitgang is de mogelijkheid tot een vrije gift.

Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 1 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 13 uur geleden
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek Nijntje op BoekStartdag in de ZINiN Bibliotheek 19 uur geleden
Afbeelding
Dansshow van G.V. Fysion 21 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 21 uur geleden
Afbeelding
Persbericht 23 uur geleden