Sluit het zomerseizoen af met 'Doktersbos Rock' in het Openluchttheater Nijverdal.
Sluit het zomerseizoen af met 'Doktersbos Rock' in het Openluchttheater Nijverdal.

Openluchttheater Nijverdal eindigt het seizoen met Doktersbos Rock

Algemeen

NIJVERDAL - Wat is een zomer in het Openluchttheater Nijverdal zonder ‘Doktersbos Rock’ op het programma? Inderdaad, niet compleet. Op zaterdag 16 september kan het publiek in het Openluchttheater Nijverdal daarom genieten van een avondje lokale en regionale muziekhelden. 

De line-up bestaat uit Roundabouts, Vølle en The Most Wanted. Met ‘Doktersbos Rock’ sluit ZINiN het seizoen van het openluchttheater tevens af. Dus het publiek kan deze zomer nog één keer genieten van een drankje, muziek en een sfeervolle avond middenin het bos.

Roundabouts

Deze vijfkoppige hardrock formatie barst van het enthousiasme en kan niet wachten om hun muziek aan het publiek in het openluchttheater te presenteren. Wat kunnen de bezoekers verwachten van Roundabouts? Gooi de gitaarriffs, puurheid en energie van bands als Airbourne, Halestorm, Paramore & John Coffey in een blender. Dat resultaat klinkt en voelt dan als Roundabouts. Speciaal voor het optreden in het Openluchttheater Nijverdal hebben zij Stef Hoekjen (drummer van de Bökkers) als gelegenheidsdrummer weten te strikken.

Vølle

Vølle is een boerenrock coverband uit deze regio, vergelijkbaar met het ‘oude’ werk van Bökkers, Jovink en Normaal. De band bestaat uit Edwin uit Haarle (gitarist en zang), Tim uit Ommen (basgitarist en zang), Bouke uit Daarle (sologitarist en zang) en Peter uit Luttenberg (drummer).

The Most Wanted

The Most Wanted is een nieuwe band, bestaande uit zes ervaren muzikanten. Bij Linda, Winston, Bert, Chris, Johan en Charly staat plezier maken voorop. Ze spelen covers van onder andere Joe Bonamassa, Eric Clapton, Beth Hart, Gretchen Wilson en Creedence Clearwater Revival.

DJ Boet

Tussen de optredens door zal de avond muzikaal ondersteund worden door DJ Boet, die met zijn brede muzieksmaak en kennis het publiek probeert te vermaken. De presentatie is in handen, van voormalig cultuurburgemeester van Hellendoorn, Jaap Harmsen. Sluit het zomerseizoen af in het Openluchttheater Nijverdal bij ‘Doktersbos Rock’. De avond vindt plaats op zaterdag 16 september en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 9,50 euro en zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

www.zinin.com

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11