Afbeelding

Eerste prijzen voor Hertruiters

Algemeen

HELENDOORN - Diverse leden van de Hertruiters gingen afgelopen weekend weer op concours.

In Rijssen werd een selectiewedstrijd van de Twente Cup verreden. De zusjes Livv en Romé Schoppink reden zich beide in de prijzen in het progressieve parcours. Romé werd met haar pony Al Capone derde in de gecombineerde rubriek 50/60 cm voor A/B pony’s en Livv werd met Moonlight eerste in de 70 cm categorie C pony’s.

In Almelo was er een wedstrijd in de dressuurcompetitie en daaraan nam Sophie ter Haar succesvol deel met haar beide pony’s. Met Londen startte ze in de L2 en werd twee keer eerste met 208 en 209, met haar pony Londen had ze haar M2 debuut en wist dat winnend af te sluiten met 183 punten.

Maura en Linde Vliek wonnen hun proeven tijdens de dressuurwedstrijd in Den Ham. Maura startte in de klasse L1 met haar pony Aaron en wist beide proeven te winnen met 196.5 en 191 punten. Haar zusje Linde wilde daar niet voor onder doen en reed in haar L2 debuut met 188.5 en 189 punten ook twee keer naar de winst.

Paardencombinaties 

In Hardenberg en Luttenberg gingen paardencombinaties van PSV de Hertruiters van start. In Hardenberg mocht Corinda Hutterd twee keer het oranje lint ophalen in de klasse L2 dressuur met haar paard Guilitetta. Ze reed 201.5 en 199.5 punten bij elkaar.

Nické Miskotte kwam in Luttenberg aan de start met Kacie Vita in de klasse Z2. De combinatie werd twee keer tweede met 208 en 220.5 punten.

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 36 minuten geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 8 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 10 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 12 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... gisteren
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09