Met de 3D pen zijn allerlei leuke dingen te maken.
Met de 3D pen zijn allerlei leuke dingen te maken.

Workshop ‘Leer de 3D-pen kennen’ in de bibliotheek

Algemeen

HELLENDOORN - Wil je prachtige driedimensionale ontwerpen tot leven brengen met een 3D-pen? Kom dan op donderdag 23 november naar de workshop ‘Leer de 3D-pen kennen’ in de ZINiN Bibliotheek Hellendoorn. Vanaf 15.00 uur staan vrijwilligers voor je klaar om je te leren hoe je met de 3D-pen kunt werken.

De 3D-pen is een tool waarmee je laag voor laag adembenemende driedimensionale creaties kunt maken. In plaats van inkt maakt de pen gebruik van speciaal plastic, waardoor het lijkt op een 3D-printer. De mogelijkheden van een 3D-pen zijn eindeloos, of je nu op zoek bent naar educatieve, creatieve of professionele toepassingen. Je kunt objecten in de lucht tekenen, unieke sieraden maken, 3D-figuurtjes tot leven brengen of zelfs plastic voorwerpen repareren, zoals auto-onderdelen en speelgoed. Nieuwsgierig? Wacht dan niet langer en ontdek de mogelijkheden van de 3D-pen. Laat je fantasie de vrije loop en sta versteld van wat je kunt bereiken met deze creatieve tool. Je kunt je voor de workshop ‘Leer de 3D-pen kennen’ aanmelden via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Deelname kost 5 euro. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / bieb is ook mogelijk.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in gisteren
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11