Afbeelding

Gratis lezing levenstestament

Algemeen

NIJVERDAL - Op dinsdag 7 mei organiseren Notariskantoor Oude Engberink en Stichting De Welle een informatieavond over het levenstestament. Deze informatieavond, die gratis toegankelijk is, start om 19.30 uur in het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal.

In een levenstestament legt u een aantal zaken vast voor het geval er tijdens uw leven iets gebeurt waardoor u (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunt handelen door bijvoorbeeld de gevolgen van een ongeval, een beroerte of een ziekte als Alzheimer. Dit is iets anders dan een testament! Door een levenstestament te maken, voorkomt u het aanstellen van een bewindvoerder door de rechter, waardoor u en uw partner en/of kinderen de touwtjes in eigen handen houden. Te vaak nog zien notarissen schrijnende situaties die door het opstellen van een levenstestament voorkomen konden worden.

Aanmelden
Wilt u deze avond bijwonen, meldt u zich dan aan via notarissen@notarisoe.nl of via 0548-617555. Graag aanmelden voor 3 mei aanstaande met vermelding van telefoonnummer en aantal personen.

Afbeelding
Persbericht 1 uur geleden
Afbeelding
SVVN verslaat SDC'12 door doelpunt van Melvin Morsink 14 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters zijn succesvol tijdens hemelvaartweekend 16 uur geleden
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Jan Smelt verzamelt fossielen 22 uur geleden
Afbeelding
Gedicht: Dauwtrap'n 13 mei, 16:29
Afbeelding
De Week van de Stenen Winkel: Bos Bedden is lokaal betrokken 13 mei, 11:44
In de film 'Back to Black' wordt haar levensverhaal verteld vanuit haar eigen perspectief, waarbij regisseur Sam Taylor-Johnson haar eigen woorden als leidraad nam.
Film 'Back to Black' over Amy Winehouse te zien bij ZINema 10 mei, 20:08
Afbeelding
Gezellige braderie in centrum FOTO'S 10 mei, 18:53