Afbeelding
Foto: Photographer: RBNFDZ

Linfopress behandeling Proktovar

Algemeen

HENGELO - Vanaf eind mei biedt Proktovar een nieuwe behandeling aan, waarbij ze gebruikmaken van de Linfopress. De aangename massagegolven op maat zorgen voor drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting van de behandelde plek. Tevens is het een veilige, aangename en ontspannende behandeling.

Polikliniek Proktovar is een zelfstandig behandelingcentrum. In de kliniek kunt u worden behandeld voor spataderen, aambeien, darmklachten en rug- en gewrichtsklachten. Het multidisciplinaire team bestaat uit vaatchirurgen, maagdarm-lever chirurgen, een internist en een fleboloog/proctoloog. Proktovar vindt het belangrijk om van de nieuwste medische technieken gebruik te maken en bieden daarom vanaf eind mei behandelingen aan met de Linfopress.

Doeleinden
Het is klinisch en wetenschappelijk bewezen dat deze techniek uiterst geschikt is voor medische en esthetische behandelingen. De behandeling is geschikt voor meerdere doeleinden: vermindering cellulitis, een strakkere huid, het afnemen van centimeters in de omvang, minder zware en pijnlijke benen, minder last van spataderen en de afvalstoffen worden beter afgevoerd.

Werking
De lichaamsmassage met de Linfopress verbetert de bloedcirculatie in het lichaam, waardoor het vocht in het lichaam zal verminderen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Bij spijsverteringsproblemen zorgt de Linfopress voor een gezonde stimulatie van de darmbeweging en voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor zal uw weerstand worden verhoogd en zult u sneller afvallen. Tevens zullen spierkrampen worden verminderd en is het zelfs mogelijk dat het verdwijnt. Na de behandelingen zult u merken dat uw huid er beter uit gaat zien en beter aan zal voelen.

Meer informatie
Maak snel een afspraak bij Proktovar voor een behandeling met de Linfopress. Proktovar is gevestigd aan de Demmersweg 66 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u terecht op www.proktovar.nl of telefonisch contact opnemen 074-3764408.

Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 37 minuten geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 16 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 16 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17
Afbeelding
Ontdek het openbaar vervoer 25 mrt, 08:01