Afbeelding

Open dag Brink Staalbouw Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Onlangs bouwde Brink Staalbouw uit Barneveld, een tweede vestiging op bedrijventerrein 't Lochter in Nijverdal.

Voor de opening van het opvallende pand aan de Anders Celsiusstraat 17 zijn verschillende activiteiten gepland. Op donderdag 16 mei wordt 's ochtends met leerlingen van regionale (v)mbo scholen een robot uit afvalstaal gemaakt. Die ochtend zijn er ook opa's – oud-staalbouwers en grootvaders van medewerkers - uitgenodigd voor een rondleiding en kennismaking met de nieuwste machines en technieken in de staalbouw. 's Middags is er een bijeenkomst met genodigden uit de staalwereld. Op vrijdag 17 mei volgt de officiële opening door de burgemeester van de gemeente Hellendoorn, mevrouw A. Raven, in het bijzijn van personeel, klanten, leveranciers en relaties.

Op zaterdag 18 mei opent Brink Staalbouw haar deuren met een open dag van 11-16 uur. Met rondleidingen en activiteiten als 'virtueel lassen', een tokkelbaan, kans op een helikoptervlucht en workshops voor kinderen. Meer informatie hierover is te vinden in de huis-aan-huiskrant die – met een oplage van 81.000 stuks - in de gehele regio wordt verspreid.

Directeur/eigenaar Robert Kwintenberg:" De laatste jaren hebben we stevig ingezet op plezier maken, kwaliteit leveren en veilig werken. Daar plukken we nu de vruchten van. Daarom willen we alle facetten van onze organisatie en de mogelijkheden binnen de staalbouw aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Verder zijn we actief om leerlingen te interesseren in ons vak en vervullen daarom een rol binnen verschillende opleidingsinitiatieven."

Brink Staalbouw behoort tot de grotere staalbouwers van Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote staalconstructies voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland (o.a. parkeergarages, logistieke centra, grootschalige retail en utiliteitsbouw).

Bijzonder is dat de opening vrijwel volledig wordt georganiseerd door studenten Office- en managementsupport van het Hoornbeeck College.

Afbeelding
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 41 minuten geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 3 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 4 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 16 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 18 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 20 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema gisteren
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 24 apr, 08:05