Afbeelding

Aftreden Alexander ter Kuile

Algemeen

HAARLE - Alexander ter Kuile, penningmeester van Plaatselijk Belang Haarle, is per mei afgetreden. Hij heeft zich in de afgelopen acht jaar ingezet om het leef- en woonklimaat van Haarle te bevorderen. In maart 2019 heeft Alexander extra tijd vrijgemaakt om de nieuwe penningmeester in te werken.

Het bestuur voor het Plaatselijk Belang Haarle wordt voor een periode van drie jaar gekozen. Na deze drie jaar kan men aftreden of opnieuw herkozen worden voor een periode van drie jaar. De maximale termijn als bestuurslid is zes jaar. Alexander ter Kuile heeft zich zes jaar lang als bestuurslid ingezet voor het leef- en woonklimaat van Haarle.

Projecten
Alexander is betrokken geweest bij diverse projecten, onder andere bij het realiseren van glasvezel in het buitengebied van Haarle. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan het dorpsproject 'Haarle energiedirect neutraal', waar hij vanuit de werkgroep nog steeds actief aan deelneemt.

Bestuursleden
Doordat er in 2018 te weinig bestuursleden waren, heeft de noodklok geluid en had het bestuur bijna de stekker uit Plaatselijk Belang Haarle getrokken. Nog steeds zijn ze op nieuw naar nieuwe leden, waardoor geïnteresseerden van harte welkom zijn om zich aan te melden! Mail voor meer informatie naar johndisselhorst@haarle.com of naar plaatselijkbelang@haarle.nl

Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 30 minuten geleden
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 1 uur geleden
Afbeelding
75 rijders aan de start bij jaarlijkse Autocross Daarle 4 uur geleden
Afbeelding
Eerste prijzen voor Hertruiters Nické en Sophie 6 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Met Mooi Meegenomen naar de Zandsculpturen 10 apr, 12:04