Afbeelding

New York Pizza

Algemeen

NIJVERDAL - Het is alweer ruim 3 maanden geleden dat New York Pizza Nijverdal haar deuren aan de Grotestraat heeft geopend. 'Ter ere van de 200ste opening werden er 1000 pizza's gratis weggegeven. Mede daardoor weten steeds meer klanten de weg naar de winkel goed te vinden', aldus franchisenemer Faissal El Kaddouri.

Assortiment
Bij New York Pizza heeft u de keuze uit een ruim assortiment. 'Naast pizza's (ook vegan en glutenarm) kunt u bij ons ook terecht voor salades, hamburgers, Buffalo Wings en desserts. Onze pizza's worden vanaf het deegproces vers bereid met hoogwaardige producten. Een belangrijk detail is dat al onze pizza's 100% natuurlijk én vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zijn. En dat proef je!'

Kinderfeestjes
Sinds kort kunnen kinderen hun verjaardagsfeestje bij ons houden. Na een rondleiding door de winkel mogen de kinderen hun eigen pizza's beleggen, bakken en vervolgens uiteraard lekker opeten. Als leuk aandenken wordt deze gezellige middag afgesloten met het maken van een aantal stoere foto's op de elektrische fietsen en/of bezorgbrommers van New York Pizza.

Nacht van Nijverdal
Mocht uw zoon of dochter nieuwsgierig zijn geworden en willen ervaren hoe het is om zijn eigen pizza te maken? Dan is er binnenkort de mogelijkheid om dit doen. Op vrijdag 31 mei 2019 tijdens de 'Nacht van Nijverdal' organiseert New York Pizza in samenwerking met de Budde een kindermiddag. Naast het maken van een eigen pizza kan uw kind ook nog eens zijn persoonlijke (alcoholvrij) cocktail samenstellen. Kinderen kunnen worden aangemeld voor deze gezellige kindermiddag via www.debudde.nl/agenda 'Nacht van Nijverdal'.

Acties
'Het is mogelijk om de bestellingen af te halen, maar om onze klanten makkelijker te maken is het mogelijk om de bestelling gratis te laten bezorgen. Bij ons kun je elke dag terecht voor de actie: 5 pizza's voor € 5,- per stuk en op dinsdag zijn álle 25 cm pizza's € 5,50 bij afhalen', vult El Kaddouri aan. New York Pizza is elke dag geopend vanaf 16.00 tot 22.00 uur. En op zondag zelfs al vanaf 12.00 uur.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 33 minuten geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 2 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 4 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 6 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 6 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 8 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 10 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45