Afbeelding

A-Selectie Fysion sluit succesvol meerkampseizoen af met NK

Algemeen

NIJVERDAL - Het weekend van 18 en 19 mei stond in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen turnen 3e divisie/ N3 en N4 in Vianen. Drie turnsters van de A-Selectie turnen wisten zich hiervoor te plaatsen na een pittig voortraject.

Op zaterdag 18 mochten twee turnsters in de meerkamp turnen. Karit Lorkeers in de categorie pupil 2 niveau N3 en Jasmijn Eertink in de categorie jeugd 1 niveau N4. Beiden turnden niet een volledig foutloze meerkamp en moesten de balk een keer te vroeg verlaten. Verder turnden zij een goede meerkamp en werden met trots 22e (Jasmijn) en 24e (Karit) van heel Nederland in hun categorie. Op zondag 19 mei turnde Lise Rutgers (jeugd 2, divisie 3) haar sprongfinale. Aan deze toestelfinale mochten alleen de beste 9 turnsters van heel Nederland meedoen. Het werd een spannende strijd om de titel en met maar een verschil van 0,5 tot de eerste plek werd Lise 6e in deze sprongfinale na twee mooie sprongen. Met trots kijken trainers Mirko Heuver, Manon Snellink en Elsanne Luijmes terug op deze Nederlandse Kampioenschappen.

Afbeelding
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 55 minuten geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 2 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 8 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 10 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! gisteren
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25