Afbeelding

Open dag bij Brink Staalbouw druk bezocht

Algemeen

NIJVERDAL - Drie dagen lang was er bij  Brink Staalbouw in Nijverdal veel te doen vanwege de opening van het nieuwe pand. Velen hebben dan ook uit nieuwsgierigheid, interesse of omdat er een bekende werkt een kijkje genomen bij Brink Staalbouw.

Drie dagen lang waren er activiteiten voor jong tot oud. Zo konden vmbo-scholieren lassen aan een robot uit afvalstaal. En op 16 mei was er ook een Avondsessie (met Bouwen met Staal) voor onder andere staalbouwers, constructeurs en architecten. Het was geen gewone Avondsessie, maar een sessie met aandacht voor vakmanschap en positief denken. "We hebben genoten van een mooie Omdenkclinic."

Op 17 mei werd het bedrijfspand officieel geopend door burgemeester Anneke Raven samen met Annet Kwintenberg. De donatie aan Stichting Bronveld heeft in totaal € 8.100,= opgebracht. Op de open dag van 18 mei was er niets te klagen over de belangstelling. Prachtig weer, veel helicoptervluchten, tal van activiteiten, een hapje en een drankje.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 34 minuten geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 1 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 8 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 9 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! gisteren
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25