Afbeelding

Honden Training Centrum Hellendoorn loopt mee met Serious Request; the Lifeline

Algemeen

HELLENDOORN - In de week voor kerst lopen 3 teams van 3FM-dj's door Nederland. Ze lopen in estafettevorm een route van Goes naar Groningen. Tijdens deze wandeltocht maken ze 24/7 radio en bezoeken ze acties van luisteraars. Dit allemaal om geld in te zamelen voor het goede doel; het beschermen van jonge mensen tegen mensenhandel. De route loopt dwars door onze gemeente en er is een checkpoint in Hellendoorn. Maandag 23 december om 8.00 uur start de tocht vanuit de Geuren in Hellendoorn.

Wij, Laura Tijhof en Isha Joseph, eigenaren van Honden Training Centrum Hellendoorn vinden het erg leuk dat de route door ons dorp loopt en willen graag ons steentje bijdragen. Samen met een groep enthousiaste hondeneigenaren lopen we de etappe van Hellendoorn naar Ommen, een kleine 20 kilometer! Daarnaast zamelen we ook op andere manieren geld in. Op onze facebookpagina gaan we deze week een veiling houden. En zaterdag 21 december organiseren we twee wandelingen in het Doktersbos. Voor de pups lopen we een korte route en voor de honden vanaf 6 maanden oud een route van ongeveer 5 kilometer. Iedereen is welkom om mee te lopen. Inschrijvingskosten voor de wandelingen bedragen €5,- per persoon. Daarnaast organiseren we een clickerworkshop waarvoor de inschrijfkosten €15,- per combinatie bedragen. U kunt u inschrijven via onze website www.htchellendoorn.nl. De gehele opbrengst gaat naar Serious Request. Uiteraard is het ook mogelijk om geld te doneren, op onze website staat een link naar deze pagina.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11