Afbeelding

SVVN druk bezig met onderhoudstaken

Algemeen

NIJVERDAL - Een sportpark onderhouden is een taak zonder einde. Wanneer de ene klus klaar is, staat de volgende al weer voor je klaar. Maar, vele handen maken licht werk zoals het bekende gezegde gaat. De leden met een echt groen-wit hart zijn dan ook druk bezig deze dagen.

De afgelopen twee weekends werd onder de noemer Vladding Doet al veel werk verricht op het complex. "Geweldig om dit samen te kunnen doen!", aldus SVVN via Twitter. Zo kwamen zij in actie om alles op te ruimen en schoon te maken in en rond het clubgebouw. Dit uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen. Ook komende zaterdag volgt nog een laatste klusronde om dit onderhoud af te krijgen. De club hoopt dat ook dan mensen even de handen uit de mouwen willen steken.

Onmisbare inzet
SVVN is uiteraard bijzonder dankbaar voor de leden die zich ook nu inzetten om de club actief te ondersteunen. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en essentieel voor het goed functioneren van een voetbalclub. Juist in deze crisistijd is het van groot belang om samen op te trekken als een team; zowel op als om het veld.

Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 1 minuut geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 1 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 14 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 15 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 23 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29