Afbeelding

Huiskamer van Nijverdal gaat 8 juni weer open

Algemeen

NIJVERDAL - De Huiskamer van Nijverdal opent 8 juni eindelijk weer haar deuren. In eerste instantie zal in de maand juni de Huiskamer alleen van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 10.00 tot 12.00 uur. We volgen hierbij de landelijke regels, er is ontsmettingsmiddel en er geldt 1-richtingsverkeer.

Voorzitter Mark Paalman: "We merkten dat er echt weer behoefte was om samen te komen. Zowel bij onze vrijwilligers als bij onze bezoekers. Het scheelt dat we een vrij grote ruimte hebben waar we in ieder geval 10 gasten kunnen ontvangen. Met anderhalve meter tussen de stoelen zal het even wennen zijn. Maar we hebben het ondertussen uitgeprobeerd en het is nog steeds gezellig".

Stichting De Huiskamer zet zich in voor gezelligheidsbevordering. Samen met de stichting IkkanWelzijn en de Welle proberen we te zorgen dat er zo min mogelijk mensen in deze tijd er alleen voor komen te staan. Heeft u behoefte aan een boodschappendienst, vervoer of gewoon leuk contact? Dan kunt u zich melden via: www.ikwz.nl er staat een team van vrijwilligers te popelen om u van dienst te zijn. De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 in de ochtend. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen (10 personen). Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl

Wilt u ons steunen? Dat kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147430305
Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met dhr. Paalman: 0641697339 / voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl

Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 17 minuten geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 2 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 4 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 4 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 6 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 8 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle gisteren
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter gisteren