Afbeelding

MCNH opent het toerseizoen

Algemeen

NIJVERDAL - Het is stralend weer deze week. Ook de afgelopen weken ontwaakten de motorrijders weer uit hun winterslaap om te genieten van het mooie voorjaar. Voor de gedreven rijders van de MCNH is dit ook weer het moment om het toerseizoen te openen.

Stukje bij beetje versoepelen de maatregelen weer. De KNMV start het toerkampioenschap weer op en heeft duidelijke richtlijnen gemaakt aan de hand van het RIVM. Daardoor kan ook de MCNH gelukkig het toerseizoen heropenen en de Molshooprit door laten gaan!

Mooie route
Naar goed gebruik werd weer een machtig mooie route uitgestippeld van zo'n 210 kilometer. "Omdat wij blij zijn dat we weer kunnen rijden en geen onnodige risico's willen nemen, zullen wij ons houden aan de richtlijnen van de KNMV en het RIVM. Het clubhuis blijft dicht en ter plekke inschrijven is niet mogelijk. Daarom stellen we deze route gratis beschikbaar.", aldus de MCNH in de aankondiging. De route is te downloaden op mcnh.nl en de site van de KNMV. de start is bij het clubhuis, al blijft deze dicht. "We schenken dus ook geen koffie. We vinden het fijn als jullie zelf de route aanpassen om vanaf huis te vertrekken en deze keer het clubhuis over slaan."

Inschrijven
Inschrijven voor het KNMV kampioenschap kan door je in te schrijven op www.knmv.nl. De club vraagt verder rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM, dus ga niet in grote groepen rijden en bewaar ook naast de motor de 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast is ook de gebruikelijke waarschuwing van kracht: de automobilist moet nu weer even wennen aan de motorrijder, dus hou een beetje rekening met elkaar.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 5 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 6 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 10 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 12 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 14 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53