Afbeelding

Energietransitie: Haarle maakt keuzes

Algemeen

HAARLE - De komende weken staat Haarle voor een belangrijke keuze over de toekomstige elektriciteitvoorziening. Iedere Haarlenaar krijgt de mogelijkheid om mee te beslissen.

Over enige weken ontvangt ieder huishouden, dat lid is van Plaatselijk Belang Haarle een stembiljet. Zij vinden het belangrijk dat alle huishoudens in Haarle de kans krijgen zich uit te spreken over dit complexe vraagstuk. Zij realiseren zich goed dat er ook Haarlenaren zijn, die geen lid zijn van Plaatselijk Belang en het gele boekje “Informatie Haarle” niet ontvangen. Gezien het belang van de energietransitie, die iedereen raakt, heeft het bestuur PB Haarle besloten om ook ‘niet-leden’ uit te nodigen deel te nemen de stemming.

Tijdelijk lidmaatschap
Om iedereen deel te laten nemen aan de stemming introduceert Plaatselijk Belang Haarle een tijdelijk lidmaatschap. Het bestuur nodigt niet-leden uit zich aan te melden voor een tijdelijk gratis lidmaatschap dat geldig is tot 31 december 2020. Zo kunnen alle huishoudens met postcode 7448 aan de stemming deelnemen. Natuurlijk bent u ook als volwaardig lid van harte welkom. U kunt zich aanmelden via email: plaatselijkbelang@haarle.com Mocht u nog iemand weten die geen lid is, wilt u dit bericht dan onder de aandacht brengen?

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 11 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 12 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 21 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 23 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25