Een scene uit de show die De Zweef opvoert.
Een scene uit de show die De Zweef opvoert.

De Zweef viert alsnog deel van het eeuwfeest

Algemeen

NIJVERDAL - De Zweef bestond in 2020 100 jaar. Zoals bekend gooide corona roet in het eten van de jubileumcommissie, die alle activiteiten moest afblazen. Gelukkig kon toen wel het lijvige boek verschijnen waarin de geschiedenis van de club uitgebreid aan de orde komt. Onlangs heeft de jubileumcommissie in overleg met het bestuur besloten een aantal activiteiten alsnog te houden.

Op de eerste plaats is dat de reünie, die onder het motto Bieproat’n nu gehouden wordt op zondag 15 mei. Mensen die zich in 2020 hebben aangemeld, zijn vanaf 11.00 uur van harte welkom. Tijdens een lunch kunnen herinneringen worden opgehaald. Als extra zal tijdens het Bieproat’n een deel worden opgevoerd van de grote Theatershow die De Zweef in 2020 in ZiNiN had willen spelen.
Omdat de club verwacht dat er meer belangstelling bestaat voor deze show is er een extra voorstelling op maandag 16 mei om 20.00 uur in het clubhuis. Leden van De Zweef en Vriendenkring kunnen daarvoor kaartjes kopen via de website van de club. Indien niet eerder uitverkocht, kunnen kaartjes ook gekocht worden op zaterdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur in het clubhuis.

Zaterdag 11 juni staat ook in het teken van het 100-jarig bestaan. ’s Middags is er buikschuiven van de 10 meter schans voor durfals en ’s avonds een grote feestavond voor leden. Nadere mededelingen over beide activiteiten volgen later.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 17 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11