Afbeelding
Foto: Shutterstock

Inloop Trefpunt Minima

Algemeen

NIJVERDAL - De eerstvolgende Inloopochtend voor de Minima is op dinsdag 18 oktober. Op die ochtend wordt er een workshop Handlettering gehouden. Dit is het creatief vormgeven van letters. Het gaat meer om het tekenen of schilderen van letters dan om het schrijven op de traditionele manier. Elke letter wordt met veel geduld en precisie op creatieve wijze samengesteld uit verschillende herhalende vormen. Meedoen mag maar is niet verplicht. Iedereen kan ook alleen maar komen voor de gezelligheid!

Tijdens de Inloopochtend wordt geprobeerd om zoveel mogelijk tips te delen. Die staan ook in het Hellendoorns MiniMaatje, de nieuwsbrief van het Trefpunt Minima in samenwerking met het Netwerk Sociale Zekerheid/Cliëntenplatform in de gemeente Hellendoorn. Als men die nieuwsbrief wil ontvangen kan men contact opnemen met het Trefpunt Minima. Ook als men de maandelijkse uitnodiging voor de Inloopochtend wil ontvangen kan men contact opnemen met het Trefpunt Minima.

Er is altijd koffie en thee met iets lekkers erbij en heel veel ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Voor kinderen is er ranja aanwezig, speelgoed graag zelf meenemen. De Inloopochtend wordt gehouden in de kelder van “Het Spectrum”, Hendrik Wormserstraat 1, Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 18 oktober.

Info: trefpuntminima@hotmail.com of telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11