Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)

Opening van Urban Skatepark

Gemeentenieuws

NIJVERDAL - Zaterdag 20 april om 13.30 uur is het eindelijk zover: het Urban Skatepark Nijverdal in het Blokkenpark wordt deze dag feestelijke geopend. Een droom die werkelijkheid wordt voor een enthousiaste groep jongeren uit de gemeente Hellendoorn, die zich hard hebben ingezet voor de uitbreiding van de bestaande skatebaan. Nu biedt de baan meer uitdaging voor de meer ervaren skaters en steppers.

Na een welkomstwoord van de jongeren en van wethouder Egbert Nijenbanning volgt de openingshandeling. Vervolgens demonstreren een aantal jongeren hun skate-tricks op de nieuwe baan. Uiteraard kunnen BMX’ers, skaters en steppers daarna hun eigen skills oefenen in het Urban Skatepark. Speciale gast bij deze opening is professioneel skateboarder Keet Oldenbeuving. Na de officiële opening om 13.30 uur geeft Keet een demo en is er de unieke kans om met haar in gesprek te gaan. Rond 14.15 uur begint een clinic, waar ze skaters een aantal basis-tricks leert.

Urban Skatepark Nijverdal is samen met skaters uit de gemeente Hellendoorn tot stand gekomen en mede mogelijk gemaakt door De Welle.


Bijschrift - Keet Oldenbeuving.

Jong en talentvol lid van SNO Nijverdal Sam van Veen (foto: Linda van Beekhoven).
Cursus Verenigingsscheidsrechter: ga fluitend het veld op! 3 uur geleden
Afbeelding
'Kuier deur Kruidenwijk': Stap voor stap naar een actiever en socialer leven 8 uur geleden
De nieuwe trainer van NKC ' 51 2: Herman Egberts
Herman Egberts wordt trainer van het tweede van NKC '51 9 uur geleden
Afbeelding
Ontdek reizen met het openbaar vervoer 14 uur geleden
Afbeelding
King's Men weer op de planken 29 apr, 12:31
Afbeelding
Ontwar digitale knopen 29 apr, 08:00
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 28 apr, 17:27
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 28 apr, 13:29