Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.

Kom extra genieten bij Unique Mode

Nieuws

RIJSSEN/NIJVERDAL - Ondanks dat het centrum in Nijverdal vanwege wegwerkzaamheden overhoop ligt, zijn de winkels van Unique Mode aan de Willem Alexanderstraat en Keizerserf gewoon te bereiken. En dat komt goed uit, want op Koningsdag wordt maar liefst 20 procent korting gegeven op de gehele collectie. Een niet te missen actie. “En dat geldt ook voor onze winkels in Rijssen!”, benadrukt Steyn Eshuis.

“De hele straat ligt eruit”, zegt hij over Nijverdal. “Dit vanwege een herinrichting.” Maar de winkels zijn wel gewoon toegankelijk. En het is er erg gezellig op Koningsdag: “Zo is er bijvoorbeeld braderie verderop in het centrum.”

Versierde winkel

Ook in Rijssen is het zeer goed toeven tijdens Koningsdag. “We hebben de winkel mooi versierd met lekkernijen bij het bargedeelte.” En het is zeker genieten in de Rijssense kledingzaak. “Want we hebben net een grote verbouwing achter de rug”, vertelt Steyn. “Het hele pand is onder handen genomen. Zo is er een nieuwe glazen pui geplaatst en is de winkel totaal vernieuwd.” Met ruime keuze in dameskleding. Heren kunnen goed slagen in de winkel aan de overkant. 

En naast een versierde winkel met verwennerijen bij de bar, is een korting van 20 procent op de gehele collectie toch mooi meegenomen in deze dure tijden. 

Positieve reacties

In een nieuwe winkel is het daarnaast natuurlijk extra genieten. “We hebben heel veel positieve reacties gekregen op de verbouwing”, zegt Steyn. “Klanten vinden het een grote verbetering met een ruime keuze om te slagen.” 

Want daar draait het uiteindelijk om. Klanten die met een tevreden gevoel en met een mooie ervaring rijker naar huis gaan. 

En tel daar de extra korting van 20 procent bij op tijdens Koningsdag. Dan kan zo’n mooie dag toch niet meer stuk?

Ook het weer hoeft hoogstwaarschijnlijk geen spelbreker te zijn. Steyn: “Want ze voorspellen een zonnige lentedag.” 

Events

Wie naast het extra voordeel geen genoeg kan krijgen, is de dag na Hemelvaart van harte welkom om naar de events te komen. 

“In Nijverdal houden we het PME Legend Event bij de herenwinkel en in Rijssen het Monari Event bij de dameszaak.” 

Wie dan voor 100 euro of meer besteedt in Rijssen, krijgt een luxe exclusieve Monaritas cadeau. 

Maar eerst Koningsdag op zaterdag 27 april. De winkel is dan open van 10.00 tot 16.00 uur. “Het wordt een hele feestelijke dag met veel gezelligheid”, geeft Steyn aan. “Voor ons een van de drukste dagen van het jaar.”

Unique Mode is in Rijssen te vinden aan de Grotestraat 2-4 (dames) en de Grotestraat 3 (heren). In Nijverdal aan de Willem Alexanderstraat 66 (dames) en Keizerserf 6 (heren). 

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 2 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 7 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' gisteren
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07