Pien Gorter met nummer 7.
Pien Gorter met nummer 7. Foto: Wim Beunk

Dames Het Ravijn pakken 15-10 overwinning tegen sterk PSV

Sport

NIJVERDAL - Op zaterdag 16 maart kwamen de dames van Het Ravijn en PSV samen voor een intense confrontatie in de Waterpolo Eredivisie, gehouden in Nijverdal. Het Ravijn begon de wedstrijd goed en nam al snel de controle over het spel. De jeugdige energie van Het Ravijn werd benadrukt door hun vertrouwen, wat versterkt werd door recente overwinningen.

Gedurende de wedstrijd maakte PSV enkele fouten, waar Het Ravijn genadeloos van profiteerde. Met scherpe aanvallen en een sterke verdediging wist Het Ravijn de druk op PSV te houden. Hoewel PSV probeerde terug te vechten, slaagde Het Ravijn erin om hun voorsprong vast te houden en uiteindelijk de wedstrijd te winnen met een eindstand van 15-10.

De overwinning van Het Ravijn was niet alleen een bevestiging van hun goede spel, maar ook een teken van hun groei als team. De supporters werden getrakteerd op een boeiende wedstrijd vol actie en passie. Uiteraard is de hoop om dit ook in volgende duels goed vast te kunnen houden.

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 10 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 18 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 21 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10