Afbeelding

Inloopochtend voor de Minima met uitstapje naar tuincentrum

Uitgaan

De eerstvolgende inloopochtend voor de Minima is op dinsdag 16 april. Deze keer is er een uitstapje gepland naar Intratuin in Almelo. De inloopochtend begint om 9.15 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Er zijn voor deelnemers geen kosten aan deze ochtend verbonden mede door een bijdrage van het dorpsbudget Nijverdal, Stichting Ondersteuning Senioren en de Samenwerkende Diaconieën en Caritas Hellendoorn.

Bij het tuincentrum kan iedereen op zijn of haar eigen tempo alles gaan bekijken, maar is er wel een moment waarop gezamenlijk kopje koffie/thee gedronken kan worden. Gedurende de hele ochtend is er ook voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Verzamelen is om 9.15 uur bij “Het Spectrum” aan de Hendrik Wormserstraat 1 in Nijverdal. Het vertrek is om uiterlijk 9.30 uur. De verwachting is om rond weer 13.00 uur terug te zijn.

In verband met het regelen van het vervoer is het belangrijk om voor donderdag 11 april op te geven voor deze ochtend. Geef daarbij ook aan of er een rollator meegenomen wordt. Opgeven kan via trefpuntminima@hotmail.com of via telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 23 minuten geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 8 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 9 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 12 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 23 uur geleden
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09