Afbeelding

Nieuwe verhalen wachten bij het ZINiN Voorleesuurtje

Verenigingen

NIJVERDAL - De voorleesvrijwilligers hebben weer mooie verhaaltjes geselecteerd voor de Boekstart Voorleesuurtjes in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Kom luisteren op woensdag 6, 13, 20 en 27 maart tussen 10.00 en 11.00 uur.

De allerkleinsten kunnen tijdens het Boekstart Voorleesuurtje hun fantasie de vrije loop laten gaan bij de verhalen die worden voorgelezen. Naast het voorlezen worden er ook liedjes gezongen om de sfeer compleet te maken. Het belooft een uurtje vol plezier te worden, waar peuters en kleuters samen met hun (groot)ouders/verzorgers van harte welkom zijn om te genieten en mee te zingen. 

Kom langs bij deze bijeenkomst waar taalontwikkeling, spraakontwikkeling, verhalen en liedjes samenkomen! De bevlogen voorleesvrijwilligers kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen! Geen aanmelding vereist, en deelname is helemaal gratis.  

‘The Best Is Yet To Come' bevat een verzameling met heruitgaven van zijn grootste hits.
Novastar geeft optreden in Openluchttheater Nijverdal 14 uur geleden
Zelfs een op het oog simpel stuk stof kan ons veel vertellen over onze historie.
De pronkrol van Oald Heldern 21 uur geleden
De bijeenkomsten hebben een belangrijke signalerende functie.
Wmo-raad: iedereen doet mee!'' gisteren
Het team van LEV!
Inloop LEV! nu al succes: kom ook eens langs! 25 mei, 19:51
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 25 mei, 12:18
Foto: Karin in t Veld.
Op de grens van licht en donker 25 mei, 10:00
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 25 mei, 07:53
Theo toont trots het derde boek dat hij geschreven heeft. Hij hoopt anderen, zowel mensen met een beperking als hun naasten, hiermee te kunnen helpen.
'Ik heb altijd een tandje bijgezet' 24 mei, 20:06