Gerlien in haar salon, waar ze klanten een heerlijke behandeling geeft.
Gerlien in haar salon, waar ze klanten een heerlijke behandeling geeft.

Salon Gerlien werkt samen met cosmetisch arts

Zakelijk

HELLENDOORN - Gerlien Dommerholt begon zes jaar geleden haar eigen schoonheidssalon in Hellendoorn en gaat nu samenwerken met een cosmetisch arts.

De samenwerking met cosmetisch arts Suzanne Elbers is een logische vervolgstap vindt Gerlien. “Ik zit al zo’n 37 jaar in het vak en heb diverse ontwikkelingen doorgemaakt. Van vooral ontspannende behandelingen ben ik me steeds meer gaan toeleggen op medische behandelingen. De laatste jaren heb ik me vooral verdiept in huidspecialisatie en huidverbetering. Je moet toch met de tijd meegaan en er is steeds meer vraag naar. Samenwerking met een cosmetisch arts past daar heel goed bij.”

Maandag 25 maart is Suzanne Elbers van 16.00 tot 20.00 aanwezig in Salon Gerlien om mensen informatie te geven over mogelijke behandelingen. “Mensen die hier belangstelling voor hebben, kunnen via telefoon of app een afspraak maken”, vertelt Gerlien verder. “Suzanne kijkt net als ik goed naar wat bij de persoon past, welke behandeling het beste is en we gebruiken allebei alleen goedgekeurde middelen van hoge kwaliteit.”

Naast het wegwerken van een norse frons of vermoeide uitstraling kunnen de behandelingen van de cosmetisch arts helpen bij het verminderen van klachten bij migraine of bijvoorbeeld tandenknarsen. “Met specifieke injecties kun je de spierspanning iets verminderen, waardoor de klant minder snel last heeft van migraine of ‘s nachts minder met de tanden knarst. En dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden. Wij willen er vooral voor zorgen dat iedereen die hier komt zich prettig voelt. Of het nou gaat om een ontspannende behandeling of het aanpakken van een huidprobleem. Voor de diverse behandelingen, ik doe onder andere derma-pen, behandeling met fruitzuren, bindweefselmassage, microdermabrasie en permanente make-up, kunnen mensen het beste op mijn website kijken. Je krijgt dan een goed idee van de mogelijkheden. Natuurlijk kijk ik goed naar jouw huid en bepaal op basis daarvan welke behandeling voor jou het meest geschikt is.”

Gerlien heeft veel plezier in haar werk. “Dit werk is echt leuk om te doen. Ik geniet ervan om mensen te verwennen, heb ik altijd al gehad.”

Salon Gerlien
T: 06-36028127
W: salongerlien.nl

Afbeelding
Column: Een rare vraag? 16 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe Arie Aardworm wandelroute 3 uur geleden
René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 16 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 18 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 19 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 20 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 20 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 21 uur geleden