Alle technologieën kunnen uitgeprobeerd worden.
Alle technologieën kunnen uitgeprobeerd worden.

Voorbereiden op de toekomst met de Probeerservice Leeftechnologie

zaterdag 26 november 2022 13:30

NIJVERDAL - Mensen die zich goed willen voorbereiden en zo lang mogelijk in hun eigen huis willen blijven wonen kunnen op zaterdag 26 november vanaf 13.30 uur naar de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om alle mogelijkheden bij de Probeerservice Leeftechnologie te bekijken. 

Langer meedoen in de maatschappij. Maar ook langer thuis blijven wonen en zelfstandig blijven zolang als het kan. Dat zijn zaken in de huidige tijd waar moderne technologie bij kan helpen. Deze technologieën begrijpen is soms niet eenvoudig. Daarom is er op zaterdag 26 november vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal de Probeerservice Leeftechnologie. Het is een expositie waar senioren of mantelzorgers kennis kunnen maken met deze slimme technologische producten, die mensen helpen om langer in hun eigen huis te blijven wonen. Denk hierbij aan een ring-video voordeurbel, een saturatiemeter om het zuurstofpercentage in het bloed te meten, een digitale leespen, een nachtlampje met sensor en het draagbare fitnessapparaat Acivbody Activ 5. Tijdens de Probeerservice mag al deze technologie uitgeprobeerd worden en wordt er ook uitleg gegeven door een deskundige. Deze Probeerservice is gratis te bezoeken.

Locatie