Afbeelding

Show Mirrewinter in Het Ravijnbad

dinsdag 20 december 2022 19:30

NIJVERDAL - Mirrewinter is een humoristische en poëtische muziektheatershow met historische feiten en anekdotes over Nijverdal, opgevoerd óp het water in het binnenbad van zwembad Het Ravijn.

De Stichting Cultuurnetwerk Gemeente Hellendoorn heeft, in navolging van Reuring in ’t Reggedal, samen met Muziekvereniging KSW het initiatief genomen voor deze speciale streektaalproductie.

De van oorsprong uit Haarle afkomstige theatermaker Laurens ten Den heeft voor Mirrewinter met liefde voor de lokale geschiedenis en cultuur nieuwe streektaalteksten op maat geschreven.

Samen met het orkest van KSW onder leiding van Bert Pfeiffer en zangeres Lucy Leegland wordt het binnenbad omgetoverd in een groots pop-uptheater waar een mix van lokale historie en dichterlijke vrijheid zorgt voor een eigentijdste beleving in de ‘duustere eindejoarsdaagn’.

Met christelijke klanken, heidens gejoel en tijdloze verhalen wordt een opwekkende zwiep gegeven aan het jaarwiel, want: ‘’Wiej goat aait verdan, ofniedan?’’

De voorstellingen zijn op 19, 20 en 21 december vanaf 19.30 uur in Het Ravijn in Nijverdal. Kaarten zijn te koop voor € 15,- per persoon via www.zinin.com/voorstelling/mirrewinter.

Locatie