Afbeelding

Kist vol Sintliedjes

zaterdag 3 december 2022 14:00

Zaterdag 3 december komt Apennoten om 11.00 en 14.00 uur een theatershow tjokvol Sinterklaasliedjes opvoeren. 

Een kist vol Sintliedjes is een interactieve theatershow speciaal voor kinderen van 2 tot 7 jaar oud. Luister naar de verhalen en zing en dans mee op de bekendste Sinterklaasliedjes die later bij de schoen en op pakjesavond opgevoerd kunnen worden. Zangeres Nienke van Den Berg zingt de liedjes en wordt begeleid door Bas Fortgens op piano, gitaar en ukelele. De kinderen uit het publiek mogen met élk liedje meedoen. Hoe? Door te zingen, een instrument te pakken of te dansen. Kaarten zijn 9,50 euro en te bestellen via www.zinin.com, de reserveerlijn 0548-624489 of bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek.

Locatie