Yes, het kan weer! Vilsteren Bruist 2022
Yes, het kan weer! Vilsteren Bruist 2022 Foto: www.vilsterenbruist.nl

Yes, het kan weer! Vilsteren Bruist 2022

zaterdag 2 juli 2022 9:00 t/m 23:59

Vilsteren Bruist! 

Vilsteren, 2 juli 2022 – Yes, het kan weer! Na twee jaar eindelijke weer een geweldig feest in en rondom Vilsteren! 

Vilsteren Bruist! wordt zaterdag 2 juli as. voor de 26ste keer gehouden.Tijdens Vilsteren Bruist! kunt u naast de vrije toegang tot vele prachtige gebouwen die Vilsteren rijk is genieten van een dag vol Cultuur en Entertainment. Naast de jaarlijkse rommelmarkt is er ook dit jaar weer een uitgebreide ‘buitenfair’. Op deze markt zijn er veel zelfgemaakte producten; van hippe accessoires tot mooie sculpturen, van heerlijke wijnen tot de lekkerste jam van het Vechtdal. Met in de ooghoek de prachtige molen, een genot om overheen te struinen!

Gedurende de gehele dag kun je rondsnuffelen op de rommelmarkt, buitenfair en vinden er verschillende optredens plaats van (shanty)koren en straatmuzikanten. Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht en kun je genieten in één van de landgoed gebouwen van heerlijke koffie en zijn er diverse lekkernijen te vinden tijdens Vilsteren Bruist! In de namiddag zullen de activiteiten zich verder voortzetten op de ‘Tip’ in de feesttent, waarbij livemuziek niet zal ontbreken! 

Tevens organiseert Vilsteren Bruist dit jaar voor de 2de keer een landgoedwandeling, je hebt de keuze uit verschillende afstanden: 8 km, 15 km en 25 km. Bij terugkomst in Vilsteren kun je dan nog genieten van alle activiteiten welke die dag georganiseerd worden of lekker in de zon op het terras in de ‘Tip’ zitten! 

Let op: Je kunt je nu opgeven voor de rommelmarkt, buitenfair of landgoedwandeling. Wees er snel bij, want vol=vol! 

Mogen we u weer verwelkomen? Wij zien u graag verschijnen op 2 juli a.s. op Vilsteren Bruist!

Attentie! Het dorp Vilsteren zal ten behoeve van de veiligheid van 9:00 uur tot 16:00 uur afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Omleidingen worden bij de invalswegen aangegeven. Voor bezoekers van Vilsteren Bruist zijn in Vilsteren parkeerplaatsen ingericht.

Voor verdere informatie over de rommelmarkt, buitenfair, wandeltocht of het programma in detail kunt u kijken op www.vilsterenbruist.nl.

Locatie