Bingo ochtend bij Trefpunt Minima

dinsdag 21 november 2023 9:30 tot 11:30

NIJVERDAL - Het Trefpunt Minima houdt op dinsdagochtend 21 november een bingo tijdens de inloopochtend. Er zijn allerlei verschillende prijzen te winnen, maar het is ook een ochtend waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar van gedachten kunnen wisselen over dingen die hen op dat moment bezighouden. 

De bingo begint om 9.30 uur en eindigt rond 11.30 uur en zal plaatsvinden in de kelder van ‘Het Spectrum’, ingang Hendrik Wormserstraat 1 te Nijverdal. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Er is koffie en thee aanwezig. Kinderen mogen ook meekomen, er zal ranja aanwezig zijn voor de kinderen. Het Trefpunt Minima raadt wel aan om speelgoed voor de kinderen mee te nemen om hen bezig te houden. Iedereen is welkom om mee te komen doen.

Locatie