André Manuel
André Manuel Foto: Roger Cremers

Vlijmscherpe humor met André Manuel in het ZINiN Theater

donderdag 23 november 2023 20:15

NIJVERDAL - Het ZINiN Theater verwelkomt op donderdag 23 november om 20.15 uur de onverschrokken cabaretier André Manuel voor zijn meest recente show, ‘De Zieke Geest’. Voor de liefhebbers van stand-up comedy en harde grappen belooft dit een avond te worden die men niet snel zal vergeten. De kaartverkoop voor de show van Manuel loopt hard en het ZINiN Theater adviseert tijdig kaarten te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

André Manuel, een cabaretier die er met gestrekt been invliegt, staat bekend om zijn humor die de kern raakt en het publiek aan het denken zet. Zijn nieuwste show ‘De Zieke Geest’ is geen uitzondering, want in deze show gaat hij vlijmscherp tot op het bot en levert bijtende satire af. Hij kruipt in het hoofd van de bezoeker, nestelt zich onder de huid en slaat om de oren met prangende vragen. Waarom zijn succesvolle seriemoordenaars altijd mannen, en waarom krijgen vrouwen hooguit een schamel slachtofferrolletje? Hoe wordt de ene mens een oorlogsmisdadiger en de andere een vredesengel? Manuel daagt ons uit te denken over het bestaan van goed zonder kwaad en of er zwart kan zijn zonder wit.

Scherpe observaties

André Manuel is een van Nederlands interessantste cabaretiers en staat garant voor een energieke avond vol harde grappen en scherpe observaties. Zijn vermogen om humor en maatschappelijke kwesties op meesterlijke wijze te combineren, maakt hem een ware meester in zijn vak. Als winnaar van de Persoonlijkheidsprijs op het cabaretfestival Cameretten, de juryprijs op het Leids Cabaret Festival, en de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario voor zijn programma ‘Het geval apart’, heeft hij bewezen een grootheid in de Nederlandse cabaretwereld te zijn.

Kaarten reserveren

Om de show van André Manuel bij te wonen, adviseert het ZINiN Theater om tijdig kaarten te reserveren. Ze gaan altijd snel. Kaarten, 21 euro, zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie