Een spetterend eerbetoon aan de boybands door de jaren heen. Meezingen verplicht!
Een spetterend eerbetoon aan de boybands door de jaren heen. Meezingen verplicht!

Concert The Story of Boybands in ZINiN

vrijdag 24 november 2023 21:00

NIJVERDAL- Op vrijdag 24 november om 21.00 uur is het ZINiN Theater het podium voor het tribute concert ‘The Story of Boybands’. Voor fans van de grootste boybands aller tijden is dit een onvergetelijke avond vol nostalgie met hits van onder anderen Backstreet Boys, *NSYNC, maar ook de Jackson 5. Charly Luske, Tommie Christiaan en Leon Sherman brengen het theater tot leven met deze sensationele show.

Dit trio belooft een avond vol muzikale hoogtepunten en herinneringen aan de gouden tijd van boybands. De show omvat de grootste hits van legendarische groepen als Backstreet Boys, The Jackson 5, *NSYNC en One Direction. Maar ook minder bekende pareltjes van bands zoals Five en Boyz II Men verdienen een plekje in deze unieke theatershow.

Hits, successen, schandalen

‘The Story of Boybands’ biedt niet alleen een feest van herkenning met de muziek, maar ook een fascinerend kijkje achter de schermen. Verhalen over de bands, hun bandleden, hun buitengewone successen en soms roerige schandalen komen tot leven op het podium. Het publiek wordt ondergedompeld in de wereld van boybands terwijl Charly, Tommie, Leon en de liveband onder leiding van Nick Bult de bezoekers meenemen op een onvergetelijke reis.

Meezingen verplicht

Charly Luske heeft al eerder bewezen het publiek te betoveren met zijn eerbetonen aan George Michael en Robbie Williams. Nu is het de beurt aan de boybands die wereldwijd voor hysterie en bewondering zorgden. Het wordt een avond vol energie, waar luidkeels meezingen verplicht is met de nummers die iedereen nog woord voor woord kent.

Kaarten reserveren

Voor de fans die in hun jeugd helemaal wild waren van de bekendste boybands, is dit een kans om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te creëren. ‘The Story of Boybands’ belooft een avond te worden die men niet snel zal vergeten, vol met onvergetelijke muziek en nostalgie. Kaarten, 27,50 euro, zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie