Jaargetijdenconcert van de Regenboogcantorij

zaterdag 25 november 2023 19:30

NIJVERDAL - Het kerkelijk jaar wordt jaarlijks door de Regenboogcantorij afgesloten met een jaargetijdenconcert. Dit jaar is dat concert op zaterdag 25 november

De Regenboogcantorij is een ensemble met ongeveer 25 enthousiaste zangers en zangeressen. Zij verlenen medewerking in verschillende kerkdiensten en geven een jaargetijdenconcert om het kerkelijk jaar af te sluiten. In dit concert zal koorzang afgewisseld worden met korte lezingen, orgelspel met fluit en samenzang. Het programma begint met Advent en eindigt bij de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Het geheel staat onder leiding van Gerdinand Piksen.

Dit concert wordt gehouden op zaterdag 25 november in de Regenboogkerk aan de Grotestraat 127 in Nijverdal. Aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis. Bij de uitgang wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Locatie