Ruben Hein komt met zijn theatertour ook naar Nijverdal.
Ruben Hein komt met zijn theatertour ook naar Nijverdal. Foto: IAMKAT

Ruben Hein komt naar Nijverdal

zaterdag 25 november 2023 20:15

NIJVERDAL - Zanger en pianist Ruben Hein komt op zaterdag 25 november om 20.15 uur naar Nijverdal met zijn nieuwe, uitdagende voorstelling ‘Leveller’. Hij heeft de afgelopen jaren met succes zijn twee grote liefdes, natuur en muziek, steeds meer weten te verbinden en verpakt in prachtige voorstellingen. ‘Leveller’ is een absolute aanrader voor iedereen die graag wegdroomt op heerlijke muziek naar prachtige natuur en mooie reizen.

Mens, dier, natuur, muziek. In de wereld van Ruben Hein ligt het allemaal niet zo ver uit elkaar. De zanger en pianist heeft de afgelopen jaren met succes zijn twee grote liefdes, natuur en muziek, steeds meer weten te verbinden. Zo bracht hij in 2022 zijn album ‘OCEANS’ uit, wat volledig geïnspireerd is op zijn reis naar Antarctica. Die lijn zet hij door met zijn onlangs verschenen EP ‘Leveller’ en in deze gelijknamige theatervoorstelling met zijn band. Aan de hand van muziek, beelden en verhalen probeert Ruben op humoristische en muzikale wijze zijn gedachten spinsels te ontrafelen en de wereld om ons heen te verklaren. “Een storm” zo zegt hij, “is als een rockconcert en ijsbergen zijn als cello’s en contrabassen”. Kaarten voor Ruben Hein, 24,50 euro, zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie