Ervaringen rondom rouw en verlies delen zonder het gevoel te hebben dat iemand er mee wordt lastiggevallen.
Ervaringen rondom rouw en verlies delen zonder het gevoel te hebben dat iemand er mee wordt lastiggevallen.

Elkaar ontmoeten bij verlies

donderdag 14 december 10:30 - 12:00

NIJVERDAL - Stichting De Welle houdt op donderdag 14 september een bijeenkomst om ervaring rondom rouw en verlies met elkaar te delen. 

Een dierbare verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Voor de mensen in de omgeving is het lang niet altijd eenvoudig om iemand te troosten. Dat kan mensen het gevoel geven dat zij er alleen voor staan. Voor degenen die behoefte hebben om hun ervaringen rondom verlies te delen, heeft een inwoner van Nijverdal in samenwerking met de KBO/PCOB het initiatief genomen om een gespreksgroep te starten.

Soms willen mensen gewoon even met iemand praten over wat hun ervaringen en gevoelens zijn, zonder het gevoel te hebben dat zij anderen ermee lastig vallen. De gespreksgroep is een plek om verlies bespreekbaar te maken en lotgenoten te ontmoeten die ook een verlies hebben geleden.

De eerste bijeenkomst is op donderdag 14 september van 10.30 tot 12.00 uur. Verbinding en herkenning staan hier centraal. Er zijn in totaal vier bijeenkomsten, die verder plaatsvinden op 12 oktober, 9 november en 14 december. De bijeenkomsten zijn onder begeleiding van professionele gespreksleiding. Deelname is gratis. Aanmelden kan via De Welle door te bellen met 0548-638 810 of een via e-mail info@stichtingdewelle.nl.

Locatie