Dirk Scheele @ Paradiso
Dirk Scheele @ Paradiso Foto: Willem Schalekamp

Dirk Scheele staat met ‘Pepernotenpret’ in ZINiN

zaterdag 2 december 2023 14:00

NIJVERDAL - Het Sinterklaasfeest komt eraan, en het ZINiN Theater in Nijverdal heeft de perfecte manier gevonden om de hele familie in de feeststemming te brengen! Op zaterdag 2 december, verwelkomt het ZINiN Theater jong en oud voor een onvergetelijke middag vol ‘Pepernotenpret’, de muzikale kindervoorstelling van niemand minder dan Dirk Scheele en zijn zeskoppige Pietenband. Deze voorstelling is op 2 december te zien om 11.00 en 14.00 uur.

‘Oude en nieuwe sinterklaasliedjes’ komen tot leven in deze wervelende show, waarin Dirk Scheele samen met de kinderen probeert Sinterklaas zelf achter de toetsen van een piano te krijgen en een vrolijk deuntje mee te laten zingen. Gaat het hem lukken? De spanning is om te snijden!

Speel mee in de show

Voor de kleine Sintjes en Pieten in de dop is er nog meer goed nieuws: kinderen die verkleed komen als Sint of Piet, krijgen de kans om mee te spelen in de voorstelling als hulpsinterklaas of hulppiet. Het wordt een groots en gezellig feest voor iedereen!

Dirk Scheele

Dirk Scheele, bekend van Nickelodeon en YouTube, brengt met ‘Pepernotenpret’ de gezelligste en leukste theatershow voor de Sinterklaasperiode, aldus het ZINiN Theater. Speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar, neemt de voorstelling het publiek mee in een interactief avontuur vol sinterklaasliedjes, verhalen, en vooral veel zang en dans. De zaal zal bruisen van de bekende deuntjes, en dikke kans dat de hele zaal de liedjes woord voor woord meezingt.

Kaarten reserveren

Mis dit spektakel niet en beleef samen met de hele familie een onvergetelijke show vol ‘Pepernotenpret’ op zaterdag 2 december in het ZINiN Theater in Nijverdal. Kaarten kosten 14,50 euro per stuk en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie