Afbeelding

Bedankavond speciaal voor vrijwilligers in de gemeente Hellendoorn

donderdag 7 december 2023 14:00

NIJVERDAL/HELLENDOORN - De gemeente Hellendoorn wil al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Daarvoor worden zij van harte uitgenodigd voor het theatercollege ‘De negen open deuren’ op dinsdag 5 december om 20.00 uur in het ZINiN theater.

In dit interactieve, leerzame maar vooral leuke college, met daarin veel persoonlijk lief en leed, neemt Jaap Vriend je mee langs 9 open deuren, die ‘alleen nog even ingetrapt hoeven worden’. Deze 9 deuren staan symbool voor communicatielessen zoals grenzen stellen, nee zeggen (nee!) en luisteren (wat zeg je?), die bij het doen van vrijwilligerswerk uitstekend van pas komen. Want of je nu in de sport actief bent, een een-op-een maatje bent of bij een zorg- of welzijnsinstelling werkt: als vrijwilligers lopen we allemaal wel eens tegen onduidelijkheid aan als het gaat om onze rol, onze verwachtingen, onze grenzen. Herken jij dit? Meld je dan gratis aan! 

Aanmelden vóór 17 november

Deze uitnodiging is voor alle vrijwilligers in de gemeente Hellendoorn. Verzeker jezelf dus (snel!) van een plekje door je vóór 17 november aan te melden, want: vol = vol! Let op: je kan alleen jezelf aanmelden, dus niet meerdere aanmeldingen per persoon. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur door telefonisch contact op te nemen via: 0548-638800 of door te mailen naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en organisatie waar je vrijwilligerswerk doet. We hopen veel van jullie te zien op dinsdag 5 december! Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar.

Meer informatie of vragen?

Kun je ‘s avonds niet? Dan is er een mogelijkheid om dit theatercollege bij te wonen in Kulturhus Irene, Van Kregtenweg 9, 7467 PL in Notter op donderdagmiddag 7 december om 14.00 uur. Daar staat vanaf 13.15 uur de koffie klaar. Geef dit dan duidelijk aan bij je aanmelding! Neem bij eventuele vragen contact op met Yvonne Posthuma van De Welle. 

De organisatie van deze vrijwilligersbedankavond ligt in handen van HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle. 

Locatie