Afbeelding

Red Limo Quartet: van wereldtournee met Eddie Vedder naar Nijverdal

donderdag 7 december 2023 20:15

NIJVERDAL - Wanneer wereldster en frontman van Pearl Jam, Eddie Vedder, een muzikaal strijkkwartet zoekt om mee te nemen op zijn wereldtournee, komt hij automatisch uit bij het Red Limo Quartet. Met hun gedeelde liefde voor popmuziek heeft dit kwartet een unieke sound gecreëerd die zowel in de popwereld als in de filmindustrie schittert. Het ZINiN Theater is enorm trots op het feit dat het Red Limo Quartet op donderdag 7 december naar Nijverdal komt met het betoverende theaterconcert ‘An offbeat Movie Night’.

Het Red Limo Quartet heeft meer dan 15 jaar ervaring en heeft opgetreden met de grootste namen in zowel binnen- als buitenland. Ze begonnen hun opmerkelijke reis op de grote podia van Nederland met het Kyteman Orchestra, waaronder Pinkpop en Lowlands, en ze hebben grote artiesten als Stromae, Blaudzun, Kensington, Thé Lau en Jeangu begeleid. Maar hun muzikale genie werd pas echt opgemerkt toen wereldster Eddie Vedder in 2018 onder de indruk raakte van hun talent en hen meenam op zijn wereldtournee. Het hoogtepunt van deze tournee was het voorprogramma van The Who in het Londense Wembley Stadium.

Ontdek de unieke sound van het Red Limo Quartet

‘An offbeat Movie Night’ is een unieke gelegenheid om de veelzijdigheid van het Red Limo Quartet te ervaren. De muziek in deze voorstelling doorbreekt de grenzen van genres en neemt het publiek mee in een betoverende wereld van film- en filmische muziek. Het is de perfecte gelegenheid voor liefhebbers van klassieke muziek om een avontuur buiten de gebaande paden te beleven en voor nieuwkomers om te ontdekken hoe opwindend klassieke elementen in hedendaagse muziek kunnen zijn.

Unieke kans om Red Limo Quartet in Nijverdal te zien

‘An offbeat Movie Night’ is een niet te missen muzikaal avontuur. Het Red Limo Quartet heeft bewezen overal ter wereld harten te veroveren met hun unieke klanken, en nu krijgt Nijverdal de kans om de magie van dit strijkkwartet te ervaren. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

  • Red Limo Quartet - An offbeat Movie Night
  • Donderdag 7 december 2023 20.15 uur
  • Toegangsprijs: 21 euro

Locatie