Afbeelding

Inloopochtend vol creativiteit

dinsdag 21 maart 2023 9:30 tot 11:30

NIJVERDAL - Er wordt weer een inloopochtend voor de Minima gehouden op dinsdag 21 maart. De inloopochtend begint om 9.30 uur, duurt tot ongeveer 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De organisatie laat weten dat er tijdens deze inloopochtend een fleurige uitdaging zal zijn. Onder begeleiding van een deskundige is er gelegenheid om te gaan werken met bloemen. Het is de bedoeling om en paasstukje te gaan maken. 

Gedurende de hele ochtend is er voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. De inloopochtend wordt gehouden in de Socio ruimte “de Bendien Smitshof” aan de Bendien Smitshof 38 te Nijverdal. 

In verband met het inkopen van de benodigdheden is het van belang dat men zich opgeeft voor deze ochtend. Opgeven graag voor vrijdag 17 maart via trefpuntminima@hotmail.com of  06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.

Locatie