Soy Kroon speelt solovoorstelling naar boek Merlijn Kamerling over zijn zoektocht naar een completer beeld van zijn vader Antonie Kamerling.
Soy Kroon speelt solovoorstelling naar boek Merlijn Kamerling over zijn zoektocht naar een completer beeld van zijn vader Antonie Kamerling.

Soy Kroon in voorstelling ‘Nu ik je zie’ bij ZINiN

vrijdag 24 maart 2023 20:15

NIJVERDAL - Soy Kroon is op vrijdag 24 maart in het ZINiN Theater te zien in de solovoorstelling ‘Nu ik je zie’ van Solo Stories. Het stuk is gebaseerd op het gelijknamige boek waarin Merlijn Kamerling tien jaar na de dood van zijn vader Antonie op zoek gaat naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet.

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader Antonie Kamerling ontwaakt zijn 21-jarige zoon Merlijn Kamerling uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen. Een verhaal over volwassen worden en de zoektocht naar een eigen identiteit. 

De voorstelling wordt gespeeld door Soy Kroon. Het grote publiek kent Soy als finalist van het populaire TV-programma ‘Wie is de Mol?’. Maar als slechts 27-jarige kan hij nu al terugkijken op een succesvolle en rijke acteercarrière. Zo was hij te zien in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, in de dramaserie ‘Hoogvliegers’ en in bioscoophits als ‘Zwaar Verliefd 2’ en ‘Costa. 

De voorstelling is op 24 maart en begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie