Afbeelding

Stand-up Comedynight

zaterdag 25 maart 2023 20:30

NIJVERDAL - Drie comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Op zaterdag 25 maart is De Smidse in Nijverdal een stand-up comedy café. De aanwezige comedians zullen in een hoog tempo allerlei (absurde) verhalen vertellen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar om gelachen kan worden. De line-up voor deze avond: Arie Koomen, Roel C. Verburg, Sjoerd Janssen en Marlon Kicken.

Arie Koomen is bekend van Arie & Silvester en de Lama’s. Arie speelt al jaren door heel Nederland in comedycafés, schouwburgen en op Lowlands. Roel C. Verburg is geen onbekende in De Smidse. Als één van de weinige comedians weet hij stand-up comedy te combineren met muziek. Al jaren is hij vaste bespeler van het Comedy Café in Amsterdam. Sjoerd Janssen is zo’n comedian waar alles heel onlogisch lijkt. Zijn stijl van comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt. Marlon Kicken is een goedlachse comedian en fenomeen vanaf het moment dat hij op het podium komt. Hij speelt elke zaal plat met zijn komische observaties.

Podium De Smidse is te vinden aan het Hoge Dijkje 4a te Nijverdal. De voorstelling is op 25 maart en begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 15,- euro en zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie