foto: Fotografie Mike Rikken
foto: Fotografie Mike Rikken

Eschländerkapel concert

zondag 26 maart 2023 11:30

HELLENDOORN - Het jaarlijkse voorjaarsconcert van de Eschländerkapel Hellendoorn vindt op zondag 26 maart plaats, in samenwerking met de Vriendenkring. Het concert wordt gehouden in zalencentrum In De Tonne in Hellendoorn. 

De Eschländerkapel, onder leiding van kapelmeester Jan Dijsselhof, verzorgt een afwisselend muzikaal programma en zal bekende maar ook nieuwe nummers ten gehore brengen. 

De zaal is open om 11.00 uur, het concert begint om 11.30 uur. Let er wel op dat in dit weekend de zomertijd is ingegaan. Vrienden van de Eschländerkapel hebben gratis toegang; voor overige belangstellenden is de entree 7,50 euro per persoon, kinderen tot en met 11 jaar gratis. Voor meer informatie: www.eschlanderkapel.nl.

Locatie