Inloopochtend Trefpunt minima

dinsdag 19 september 2023 9:30 tot 11:30

NIJVERDAL - De eerste inloopochtend voor de Minima na de vakantie wordt gehouden op dinsdag 19 september. Er is geen speciale activiteit, maar er zal volop gelegenheid zijn om, onder het genot van een kop koffie of thee, ervaringen uit te wisselen. 

Voor mensen met weinig geld kan het moeilijk zijn om de enthousiaste verhalen van anderen te horen over de vakanties die vaak niet binnen hun bereik liggen. Bij het Trefpunt wordt altijd de nadruk gelegd op dat je altijd kunt genieten van alles om je heen, waar je ook je vakantie viert.

Tijdens de Inloopochtend worden ook vaak tips uitgewisseld over hoe rond te komen van het weinige geld dat je hebt. In het Hellendoorns MiniMaatje van december 2021 staat een hele lijst van mogelijkheden om te bezuinigen. Wie hier meer over wil lezen kan contact opnemen met het Trefpunt Minima.

De Inloopochtend wordt gehouden in de kelder van Het Spectrum aan de Hendrik Wormserstraat 1 in Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein).

Voor vragen: trefpuntminima@hotmail.com of 06-10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Locatie