Kom d’r in bij KOM D’R IN

dinsdag 19 september 2023 10:00 tot 12:00

HELLENDOORN - Lotgenotencontact, ervaringen uitwisselen, informatie, een luisterend oor en een bakje koffie, dat is wat thuiswonende mensen met geheugenproblemen en hun naasten vinden bij Ontmoetingscentrum Kom d’r In. Vanaf 12 september is er op dinsdagochtend wekelijks het ontmoetingscentrum in de bibliotheek aan de Raadhuisstraat 4 te Hellendoorn. Het ontmoetingscentrum in Nijverdal gaat vanaf september sluiten in verband met de verbouwing van De Cirkel aan de Nijkerkendijk.

Regelmatig vinden leuke activiteiten plaats. Op 26 september gaan ze na afloop ‘Ontmoeten met een snee Stoete’. Vanaf 11.30 uur wordt er geluncht met de deelnemers. Deelnemen? Meld dan voor 20 september aan bij Anjolien Smelt. Kosten: 3,50 euro per persoon. 

Het Ontmoetingscentrum Kom d’r In, een initiatief van Evenmens Hellendoorn en stichting De Welle, is bedoeld voor inwoners met geheugenproblematiek én hun naasten. Ongedwongen en in informele sfeer!

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het Ontmoetingscentrum? Of wilt u graag deelnemen, maar heeft u geen vervoer. Neem dan contact op met Anjolien Smelt. T. 06-83502991 of email: asmelt@evenmens.nl.

Locatie