Afbeelding

Dialectcafé Hellendoorn

woensdag 20 september 2023 20:00

HELLENDOORN - Het Dialectcafé houdt op woensdagavond 20 september een avond met saksivist Martin ter Denge, bekend van zijn boek Tukkers spotten. Martin houdt een lezing met veel humor onder de titel Plat vuur et Twents. Hij vertelt over hoe mensen uit onze streek de dingen net even iets anders doen en legt uit hoe dat komt. Verder gaat het natuurlijk over onze taal, oonze sproake, want daar draait het om in zijn leven, in ons leven en in het Dialectcafé.

In verband met de beperkte plaatsruimte graag even aanmelden via e-mail: dialectcafehellendoorn@gmail.com. Bij voldoende belangstelling zal er een tweede avond gepland worden. 

Het Dialectcafé wordt gehouden in het Noaberhuus aan de Dorpsstraat 15 in Hellendoorn op 20 september. De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, een vrije gift is welkom.

Locatie