De Quotebag kan helemaal gepersonaliseerd worden met lettertype, tekst en textielstiften.
De Quotebag kan helemaal gepersonaliseerd worden met lettertype, tekst en textielstiften.

Maak een eigen ‘Quotebag’ met de snijplotter bij ZINiN

donderdag 21 september 2023 15:00 tot 16:30

NIJVERDAL - Ontdek de creatieve mogelijkheden in het MaakLab van ZINiN Bibliotheek Nijverdal tijdens de workshop ‘Quotebag/teksttas met de snijplotter’ op donderdag 21 september tussen 15.00 en 16.30 uur.

Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe zij met een snijplotter kunnen werken en mogen zij met hun eigen creativiteit losgaan op een eigen ontwerp. Eerst wordt er een lettertype uitgekozen voor de tekst op de tas. Denk aan een leuke quote, een grappige zin of misschien wel een persoonlijke boodschap die op de tas mag komen te staan. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met de snijplotter. Dit is een printer die vormen uit textiel snijdt met behulp van een mesje. Vervolgens wordt dit ontwerp op de canvas tas gedrukt en kan de tas verder worden versierd met textielstiften. De deelnemers mogen na afloop hun persoonlijke Quotebag meenemen naar huis. Deze workshop wordt begeleid door een professional.

Aanmelden

Deelname kost 5 euro per persoon. Aanmelden is mogelijk via de website www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.