De deskundige medewerkers kunnen de bezoekers informatie geven over hoe zij het beste met websites van de overheid kunnen werken.
De deskundige medewerkers kunnen de bezoekers informatie geven over hoe zij het beste met websites van de overheid kunnen werken.

Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) staat weer klaar

dinsdag 26 september 10:00 - 12:00

NIJVERDAL - Ook in het nieuwe seizoen staat het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) voor de bezoekers klaar in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Op dinsdag 5, 12, 19 en 26 september staan de deskundige medewerkers klaar om alle vragen over het werken met de digitale overheid te beantwoorden.  

Het informatiepunt kan mensen helpen die mogelijk vastlopen bij het regelen van zaken via de computer en hier wel wat ondersteuning bij kunnen gebruiken. Dit kan mensen helpen om zelfverzekerder te worden met websites van de overheid. Ook kunnen zij helpen met het begrijpen van ingewikkelde brieven. Zij luisteren hier naar de vragen die de bezoekers hebben en denken met hen mee. Zij verzien mensen van directe informatie om verder te gaan of wijzen hun de weg naar de juiste instantie. 

Het informatiepunt is elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Iedereen kan hier vrijblijvend binnenlopen. Lidmaatschap van de bibliotheek is niet vereist en de hulp is kosteloos. Kijk voor meer informatie op www.zinin.com

Locatie