De Palthetoren van landgoed de Sprengenberg.
De Palthetoren van landgoed de Sprengenberg.

Op stap met de boswachter op landgoed Sprengenberg

woensdag 27 september 11:00 - 12:30

HAARLE - De boswachters van Natuurmonumenten gaan deze zomer op pad voor wandelingen over landgoed de Sprengenberg. Van 12 juli tot en met 27 september wordt er elke woensdagmorgen om 11.00 uur gestart met een boswandeling over landgoed de Sprengenberg onder leiding van een boswachter. De wandeltocht duur ongeveer 1,5 uur. 

Ga mee en beleef de zomer in de natuur rondom landgoed de Sprengenberg en ontdek de geschiedenis van de Palthetoren. Kom erachter of het windvaantje op de Palthehoren wel een haantje is, waar nou precies de vliegveldhei is of misschien ontmoeten de wandelaars onderweg wel de schaapskudde.

Trek de wandelschoenen aan en kom naar het historische erf van Herberg de Pas aan de Molenweg 2 te Haarle. Honden, mits aangelijnd, zijn welkom. Aanmelden mag, maar is niet verplicht. Vergeet niet om ook een flesje water mee te nemen voor tijdens de wandeling. Meewandelen kost 4 euro voor volwassenen die lid zijn van Natuurmonumenten en 6 euro voor niet-leden. Kinderen die lid zijn mogen voor 2 euro meewandelen en 4 euro voor niet-leden. Wandelaars die ter plekke besluiten om lid te worden van Natuurmonumenten mogen gratis meewandelen.

Kijk voor meer informatie over deze wandeling op de website van Natuurmonumenten: natuurmonumenten.nl

Locatie